Nederland


Filters
land
personen

Uitgelicht

Vakantiehuis Nederland

Wanneer je zoekt op, vakantiehuis Nederland, komen er nogal wat opties naar voren. Dat is mooi, want er valt dus iets te kiezen. Maar het maakt het soms ook intensief om uit te komen bij dat ene vakantiehuis in Nederland, wat bij jou past. Maar geen nood, wij helpen je!

Of je nu op zoek bent naar een vakantiehuis in Brabant, Limburg of aan de Nederlandse kust, alle bestemmingen zijn vertegenwoordigd. We combineren het aanbod van heel veel verschillende aanbieders van vakantiehuizen, zodat je snel kunt vergelijken, boeken én genieten!

 

Vakantiehuisje Nederland

Vakantiehuisje Nederland, is een veel gebruikte term. Ook al gaat het om een groot vakantiehuis, enorme bungalow of luxe villa voor de hele familie. Het verkleinwoordje zegt dus eigenlijk niet erg veel over de grootte van de accommodatie.

Wij zijn specialist in “vakantiehuisjes” voor 8 personen of groter. Dat betekent natuurlijk niet dat je ook perse met 8 personen op pad hoeft te zijn, maar het geeft een goede selectie van grote vakantiehuisjes in Nederland. Vaak met 4 slaapkamers of meer, dus ook zeer geschikt voor een gezin met 3 of meer kinderen, of als opa & oma een keertje mee gaan op vakantie.

 

Heerlijke vakantiehuizen in Nederland, België en Duitsland
TopParken Zomer in Nederland

Huisje huren Nederland

Ook huisje huren Nederland is een veel gebruikte benaming. Hier geldt eveneens dat hiermee net zo goed een groot vakantiehuis bedoeld kan worden. “We hebben een huisje geboekt in Nederland”, zul je in de familie of onder vrienden zeker horen zeggen.

Nederland stikt van de huisjes én huisjesparken. We staan er als volk zelfs bekend om dat we graag in een vakantiehuisje op vakantie gaan om zo alles zelf bij de hand te hebben, zoals een keuken, woonkamer en terras.

 

 

Vakantie in Nederland

Een vakantie in Nederland is zeer de moeite waard. Iedere provincie van ons land heeft weer iets unieks te bieden. De afstanden zijn relatief klein. Van de Nederlandse kust tot aan de heuvels van Zuid-Limburg is ongeveer 250 km. Om maar twee uiteenlopende bestemmingen te noemen.

Of het nu om de lange schoolvakanties zoals de zomervakantie, voorjaarsvakantie of Kerstvakantie gaat óf een lang weekend met Pinksteren of Hemelvaart, de vakantie mogelijkheden liggen in Nederland voor het oprapen.

De vervoersmogelijkheden voor een vakantie in Nederland zijn zeer uiteenlopend. Van de eigen auto, het OV óf de fiets. Laat het vliegtuig links liggen en vermijd lange wachtrijen tijdens het hoogseizoen en in de vakanties. Ben je ook meteen een stuk duurzamer bezig!

 

Vakantie op Texel boeken
Villa huren Nederland

Een villa huren Nederland? Onze woonhuizen worden steeds meer uitgerust met comfort en luxe. Thuis ben je dus steeds meer gewend. Op vakantie verwacht je dan ook zeker een bepaalde mate van comfort en luxe. Veel mensen kiezen dan ook voor het huren van een villa in Nederland.

Een villa of luxe vakantiehuis in Nederland is best eenvoudig te huren. Het aanbod van luxe huizen en villa’s is de loop der jaren enorm uitgebreid. Met luxe faciliteiten als jacuzzi, sauna, hottub of volledige eigen wellness. Of wat denk je van een villa met prive zwembad.

Wanneer je een villa huurt is er vaak ook veel aandacht besteed aan de omgeving als bijvoorbeeld de tuin. Ook vind je villa’s op vakantieparken met luxe centrale faciliteiten.

 

Vakantiepark Nederland

Vakantiepark Nederland boeken? Maar waar begin je? Ons land telt enorm veel vakantieparken, huisjesparken én bungalowparken. Veel parken vind je aan het strand van de Nederlandse kust (sommigen met strandhuisjes) of bijvoorbeeld op de Veluwe of Waddeneilanden.

Het gemiddelde niveau van comfort en luxe ligt op de vakantieparken in NL steeds hoger. De huizen worden steeds luxer en groter, met op veel vakantieparken ook uitgebreide faciliteiten zoals zwembaden, restaurants en winkels.