Duitsland


Filters
land
personen

Uitgelicht

Vakantiehuis Duitsland

Een vakantiehuis Duitsland is erg populair in ons land. Dat is natuurlijk niet zo gek. Niet alleen ligt Duitsland direct over onze oostelijke grens, het is ook een zeer groot en gevarieerd land om een vakantiehuis te huren.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een huisje aan de Oostzee of Noordzee. Of in de prachtige natuur van de Eifel. Duitsland heeft ook mooie wijngebieden zoals de Palts, Rijn-Hessen en Baden-Würrtemberg. Wanneer je een vakantiehuis in Duitsland wilt huren, begint jouw zoektocht dus bij de juiste regio.

 

Huisje huren Duitsland

Wil je een huisje huren Duitsland? De juiste regio in de Bondsrepubliek Duitsland (zoals het land voluit heet) al gekozen? Wordt het een huisje in Nordrhein-Westfalen, Rheinland-Pfalz of Thüringen? Of richting de grens met Polen of Tsjechië, Sachsen of Brandenburg.

Welke regio je ook kiest, er is volop keuze als je een huisje wilt huren in Duitsland. Niet alleen de grote aanbieders van vakantiehuizen hebben een ruime keuze, ook bij huiseigenaren rechtstreeks kun je steeds eenvoudiger reserveren.

 

Heerlijke groepsaccommodaties in Nederland, België en Duitsland

Vakantiepark Winterberg

Op zoek naar een vakantiepark Winterberg? Winterberg is een populaire bestemming bij Hollanders en is gelegen in de Hochsauerlandkreis in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Winterberg is een van de bekendste wintersportgebieden voor Nederlanders. Naast vakantiehuizen en appartementen vind je hier ook vakantieparken.

Op vakantie in Winterberg en op zoek naar een huisje? Kijk dan ook eens naar een vakantiepark. Inmiddels hebben meerdere bekende aanbieders van vakantieparken een park in Winterberg, zoals; Roompot Bergresort Winterberg, Landal Winterberg en Center Parcs Winterberg. Op een van deze parken hebben je alle faciliteiten bij de hand tijdens jouw vakantie.

 

 

Huisje Duitsland

Huisje Duitsland. Er is dus nogal wat keuze. Wanneer je de grens overrijdt, zie je vaak al snel aan de huisjes dat je in Duitsland bent. Degelijk gebouwd, praktisch en soms voor ons gevoel wat ouderwets. Maar tegenwoordig vind je natuurlijk ook moderne villa’s, bungalows en andere huisjes voor toeristen.

Populair is bijvoorbeeld een natuurhuisje in Duitsland. Vaak gelegen op de mooiste locaties voor liefhebbers van een huisje in de natuur met veel rust en privacy. Wat dacht je van de schitterende natuur van de Eifel (Eifel-Ardennen) voor prachtige wandelingen, hiking of mountainbike tochten. Maar ook in veel andere Duitse regio’s vind je mooie natuurhuisjes.

 

Vakantiehuis Duitsland met zwembad

Ook in Duitsland kun je er niet omheen: een vakantiehuis Duitsland met zwembad. Geliefd is een eigen privé zwembad bij het vakantiehuis. Om niet alleen in de omgeving van het huis te genieten van de vakantie, maar ook direct aan huis in het eigen zwembad. Soms is er zelfs een binnenzwembad of overdekt zwembad die ook bij lagere temperaturen gebruikt kan worden.

Huizen met eigen zwembad vind je in Duitsland zowel op vakantieparken als bij particulieren eigenaren. Verdeeld over heel het land. Soms nog extra uitgebreid met een sauna of andere wellness faciliteiten bij het huis. Vaak gaat het om de grotere vrijstaande vakantiehuizen of vakantievilla’s.

 

Groepsaccommodatie Duitsland

Boek een groepsaccommodatie Duitsland als je op zoek bent naar veel ruimte. Heb je in de familie iets te vieren? Een jubileum of gezellig op pad met meerdere generaties, dan is een groepsaccommodatie of groot vakantiehuis een goede optie. Ook in Duitsland heb je keuze uit verschillende grote accommodaties.

De termen “groot vakantiehuis” en “groepsaccommodatie” lopen wat door elkaar, ook in Duitsland. Altijd gaat het om een accommodatie met grote gemeenschappelijke woonruimte en keuken én meerdere slaapkamers evt. met eigen sanitair. Het aantal slaapkamers is vaak een goed beginpunt bij het vinden van het juiste huis voor jullie groep.